Variert og god mat i Jakobsgrenda barnehage

I Jakobsgrenda barnehage får barna servert alle måltider når de er i barnehagen inklusiv frukt hver dag! Fire dager i uke blir det servert varm lunsj.

Barnehagen ønsker å etablere gode kostholdsvaner og tilby barna et variert kosthold.

Til frokost tilbyr vi havregrøt eller brødmat, og serverer varm lunch 4 dager i uka som tilberedes av vår kjøkkenansvarlig eller "husmor" Rigmor.

Fredager serverer vi smøremåltid eller enkel varmmat til lunch.

Gjennom dagen tilbyr vi frukt og grønt, samt ettermiddagsmat med brød/knekkebrød/kornblanding og frukt.

- Rigmor baker vårt eget brød

- Grønnsaker serveres sammen med varm lunsj

- Minimum en dag i uka har vi fisk/fiskemat

Vi har en åtter-ukers lunsjmeny som rullerer og som oppdateres når vi ser at det er nødvendlig eller det er ønskelig med endring.

Unntaket er når vi har uteuke da får alle servert lunsj og frukt, men barna må ha med egen drikkeflaske og matpakke til frokost og ettermiddagsmat.